10 Mayıs 2015 Pazar

menderes ev temizlik firması

menderes ev temizlik firması,izmir temizlik firması,izmir temizlik firmaları

Hayatınızı daha kaliteli,daha temiz, daha sağlıklı ve daha konforlu yaşamak ister misiniz?Güzel Evim menderes ev temizlik firması sahip olduğu mükemmel organizasyon yapısı ve ev temizliği konusunda yılların vermiş olduğu deneyim ile modern ve kaliteli ev temizliği hizmetini sizlere sunmaktadır.
Bir incir ağacının gölgesine oturup, yarıcıyla kadınların gitmesini bekledi.
Meşgalesiz olmadığı zamanlar gündelikle çalı­şan bir tarım işçisiydi ev temizliği. Annesi de gündeliğe giderdi; bahçelerdeki yoz otları yolar yada sulama için su çekerdi kuyulardan; babasından daha sık meşgalesiz kalırdı annesi. Kendilerine iş vermek lütfunda bulunan menderes ev temizlik firması yarıcı yada kâhyaların bü­tün angaryalarım da onlar yüklenirdi tabiî.
Don Ottavio’nun yarıcılarından Italo Barbo- ne’nin, babasına karşı bir zaafı vardı; ve ilkin baba­sını arardı iş çıktığında. Bahçeler tarafında, anayol­dan ikiyüz metre içerde otururdu Barbone; evine, yer yer basamaklarla kesilen bir patikayla ulaşılırdı. Menderes  indiği zamanlar, ana yolun köşesinde patikayı aydınlatmak için elinde bir fenerle, babası beklerdi onu; Barbone’nin ayaklarıyle fenerin ışığı arasına girmemek için biraz önden ve yengeç gibi bi­raz yandan yürürdü hep. Yarıcı, namlı bir Kanun me­raklısıydı; çoğu zaman da şafak sökmeden biraz ön­ce dönerdi evine. Ve Matteo’nun babası, çoğu zaman bütün gece beklerdi; kendisine iş vermek lütfunda bu­lunan adama: «Feneri yolun köşesine bırakıp yat­mağa gideceğim...» demek cesaretini gösterememişti hiç. Bırakacak olsa feneri, mutlaka çalacak biri çı­kardı; herkes bilir ki bir meşgalesizler ülkesinde fener, para eden bir nesnedir. Yarıcıyla kavilleşip de gizli bir yere saklamış olsa, genellikle evine zilzurna menderes ev temizlik firması dönen Barbone, ya gizli yeri bulamayacak yada feneri yakamayacak diye korkardı. Anayolun köşe­sinde yere oturup, Barbone evine dönmeğe karar verinceye kadar beklemekten başka çaresi yoktu yani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder