24 Haziran 2015 Çarşamba

çeşme temizlik şirketleri

Çeşme temizlik şirketleri Güzel Evim mükemmel alt yapısı ve yıllar içerisinde elde ettiği ev temizliği tecrübesi ile size kaliteli ve güvenilir temizlik hizmetleri sunmaktadır.Haftanın yedi günü hizmet verebilme kabiliyeti ile en çok tercih edilen çeşme temizlik şirketleri olan Güzel Evim müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yürüterek binlerce başarılı ev temizliği hizmetini yerine getirmiştir.

                                 çeşme temizlik şirketleri

                                                    GÜZEL EVİM
                                                   (0232)255 0 555
Ev temizliği,koltuk yıkama,yatak yıkama,inşaat sonrası ev temizliği,tadilat sonrası ev temizliği gibi hizmetleri yüksek kalite standartlarında sunmakta olan temizlik şirketimiz uygulamakta olduğu temizlik kampanyaları ile de müşterilerinin bütçesine katkı sağlamaktadır.
Yazlık temizliği,villa temizliği,ev temizliği,havuz temizliği yüzde beş bile getirmiyordu; oysa ev temizlik şirketleri, yüzde sekiz ile yüzde on kazanıyordu yatırımlarından; ve arzuladığı takdirde, genç kıza yardım etmeye hazırdı izmir temizlik şirketleri.

 Şu sözü dolandırmadan söylesen olmaz mı sanki...
Onun da bir düşündüğü vardı elbet; ve çeşme temizlik şirketi anlattı.
İzmir ve Çeşme  arasındaki mesafeyi yarı yarıya kısaltacak olan yeni bir kıyı yolunun yapımına başlanmıştı iki uçtan. Güzel Evim çeşme temizlik şirketleri geçecekti bu yol; sütunlu konağın önündeki hazne köprüsünü aştıktan sonra da (köprü genişletilecekti elbette) bataklık boyunca ilerleyerek temizlik şirketi zeytinliğini tam ortasından ikiye bölüp devam edecekti. Bu tasarıyı daha  sağlığında duymuştu ev temizlik şirketi; hatta bu işe son derece içerleyen ihtiyar, sütunlu konağı terk edip Çeşme’deki saraya çekilmeyi düşünmekteydi. Yol hızla ilerliyordu şimdi.

                                           
çeşme temizlik şirketleri

Temizlik şirketleri, hem Kara Yollarının mühendisiyle, hem de bölgesel izmir temizlik şirketi direktörüyle birkaç kere buluşup uzun uzun sohbet etmişti: Almanya, Avusturya ve Venedik bölgesinden Çeşme ve İzmir yarımadasına inen turist arabalarıyla dolup taşacaktı yeni yol; dolayısıyla da, genç kıza ait toprakların değeri en azından birkaç kat artacaktı. Ama arazisini satmayı aklının ucundan bile geçirmiyordu çeşme temizlik şirketleri: Zeytinliğe bir otel dikip yanma bir restoranla bir benzin istasyonu, birkaç tane de villa kondurmak, yani bir turistik şirket kurmak varken (televizyonda işitmişti bu sözü), satmak, düpedüz zarardı.
Siz de kaliteli ve güvenilir ev temizliği hizmeti almak istiyorsanız hemen Güzel Evim çeşme temizlik şirketleri ile (0232)255 0 555 numaralı telefondan temizlik randevusu alın. Ayrıca seferihisar ev temizlik şirketleri makalemizden de Seferihisar'da evi olan müşterilerimiz bilgi alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder