24 Ekim 2013 Perşembe

Ev Temizlik Şirketleri

  ev temizlik şirketleri,izmir temizlik şirketleri,izmir temizlik firması 

Modern çağın çok hızlı yaşanmakta olan şu günlerinde hayatın bu hızlı akışına ayak uydurmaya çalışan
insanoğlu bir çok hizmeti dışarıdan almak zorunda kalmıştır.Bu hizmetlerin en başında temizlik gelmekte ve profesyonel ev temizlik şirketleri de bu işi çok iyi yapmaktadırlar.Bazı izmir temizlik şirketleri bu konuda kampanyalar başlatmış ve hatta bazı izmir temizlik firması çalışanları da periyodik ev ziyaretleri yaparak düzenli hizmet vermektedirler.  

 
Bu iddialardan herhangi birinin bilimsel olarak kanıtlandığını bilmiyorum. Ancak şurası gerçek ki belli insan popülasyonlarınm gayet belirgin kültürel özellikleri vardır. Örneğin, New England Püritenleri, Avrupa Çingeneleri ve Amerikan şehirlerindeki gettolarda yaşayan zen­ci popülasyonları bunlar arasında sayılabilir. Bu alanda güveni­lir gerçekleri saptamak güçtür. Çünkü ırklar arasındaki biyolo­jik farklılıklar üzerine bilimsel araştırmaların ırkçılığa yol açma­sı mümkün olduğu için bu konuya sıcak bakılmamaktadır.
Kimi zaman insan türünün birden fazla türe ayrılabilme ihti­malinin olup olmadığı sorulmaktadır. Cevap ise bunun asla ola­mayacağıdır. insanlar, insan benzeri bir hayvanın işgal edebile­ceği, kutuplardan tropiklere kadar uzanan alanlarda uygun niş­lerin tümünü işgal etmektedir. Son 100.000 yıl içinde coğrafi olarak yalıtılmış ırklar ortaya çıktığında, bunlar, aralarında te­mas yeniden kurulur ev temizlik şirketleri kurulmaz diğer ırklarla izmir temizlik firması melezleşmiştir. Günümüzde insan popülasyonları arasında çok fazla temas ol­duğundan, türleşmeye yol açabilecek uzun süreli bir yalıtımın gerçekleşmesi mümkün değildir.
Zaman zaman sorulan bir başka soru, mevcut insan türünün bir bütün halinde daha iyi ve yeni bir türe evrimleşip evrimleşemeyeceğidir. İnsanoğlu Süpermen olabilir mi? Bununla ilgili de ümit beslenemez. İnsan genotipinde zengin bir genetik varyas­yonun varlığı kesin olmakla izmir temizlik şirketleri birlikte, modern koşullar bazı popülasyonlarınm evrimleştiği ko­şullardan çok farklıdır. O zamanki koşullarda popülasyon yapı­mız küçük sürüler şeklindeydi ve her sürü, or­taya çıkışıyla sonuçlanan özellikler açısından güçlü bir seçilime tabiydi. Bundan başka, sosyal hayvanların çoğunda olduğu gibi güçlü bir grup seçilimi bulunduğuna hiç kuşku yoktur.

Modern insanlar, aksine bir kitle toplumu oluşturmakta ve insan türünün mevcut ev temizlik şirketleri yeteneklerinin üstüne çıkmasına izin ve­recek üstün genotipler lehine bir doğal seçilim  olduğuna ilişkin araştırmalar sürdürülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder