21 Ekim 2013 Pazartesi

İnşaat Sonrası Temizlik

 inşaat sonrası temizlik,izmir temizlik firması,temizlik şirketi   

   Deneyimli ve profesyonel bir temizlik şirketi inşaat sonrası temizlik konusunda güvenebileceğiniz tek kurumdur.Deneyimli ve profesyonel bir izmir temizlik firması bulabilmek için (0232)255 0 555 nolu telefonden Güzel Evim izmir temizlik firması ile irtibata geçebilirsiniz.Sahip oldukları donanım ve tecrübe sayesinde size mükemmel  ve kaliteli bir inşaat sonrası temizlik hizmeti sunacaklarından emin olabilirsiniz. 
     
Mantıksal olgucuların (Reichenbach, Schlick, Carnap, Feigl) çalışmalarıyla ortaya çıkan mantıksal deneycilikti. Mantıksal deneycilik üç temel üzerine kuruldu: Bir kısım yirminci yüz­yıl matematikçi ve mantıkçısının çalışmaları; Mili aracılığıy­la Russell ve Mach’a aktarılan, Dawid Hume’un klasik deneyci­liği; Fiziki bilimler, özellikle de görelilik kuramı ve kuantum mekaniğinden önce anlaşıldıkları haliyle klasik fiziki bilimler.
Bilimsel ispat konusunda mantıksal olgucuların onayladığı yaklaşım geleneksel varsayımsal-tümdengelimli yöntemdi ve bir kuramın iyi vasfını kazanması için en iyi ölçütün, tekrarlanan deneyler aracılığıyla doğrulama olduğu düşünülüyordu. Eğer deneyler bir kuramı doğruluyorsa,  inşaat sonrası temizlik kuramın doğrulandığı söyle­nebiliyordu. Doğrulama, kuramları büyük ölçüde güçlendirir ve bazen yapısal değişikliklere kapı açar. Bununla birlikte, doğ­rulamayla bir kuramın geçerli olduğunun kesinlikle “ispat edil­diği” farz temizlik şirketi edilmemelidir. Bazı durumlarda bu yöntemlerin, nihai olarak yanlışlığı anlaşılan bir kuramın doğrulanmasına yol açtı­ğı da olmuştur.
Popper, bir kuramın, “sınamadan geçerek geçerliliğini koru­duğu birbirinden bağımsız deneylerin zorluğu ne kadar faz­laysa, o denli yeterlilik göstereceği" konusunda mantıksal olgu­cularla fikir birliği içindeydi, fakat yanlışlamanın geçersiz bir kuramı tamamen elemek için tek yol  inşaat sonrası temizlik olduğu konusunda ısrar ediyordu. Bir kuram bir sınamayı geçemezse yanlışlığı ispatlan­mış oluyordu. Ancak yanlışlama basit bit konu değildir ve 2+2’nin 5 etmediğini ispat etmeye benzememektedir. Yanlışlama özellikle olasıcı temizlik şirketi kuramların sınanması için uygun değildir ve biyolojideki kuramların çoğu olasıcıdır. Bir olasıcı kuram için istisnaların gerçekleşmesi zorunlu olarak yanlışlama oluştur­maz. 

Evrimsel biyoloji gibi belirli gözlemlerin açıklanabilmesi için tarihsel anlatıların kurulmasının zorunlu olduğu alanlarda geçersiz bir kuramın yanlışlanması olanaksız olmasa bile, ço­ğunlukla güçtür. Tek bir yanlışlama bir kuramın terk edilmesi­ni gerektirir, şeklindeki koşulsuz bir izmir temizlik firması önerme fiziki bilimlerin içeriğinde vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder